logobb

 

 

U verblijft in een traditioneel authentiek  Surinaams huis op hoge neuten, gerenoveerd tot een modern sfeervol verblijf. Onze kamers zijn ontworpen om comfort en stijl te kunnen bieden. Kort of lang verblijf ? Vakantie of zakenreizen ? Onze kamers bieden een comfortabele en warme omgeving..

Bed & Breakfast Flores ligt in Paramaribo- Zuid, ca. 10 minuten van het stadscentrum en bereikbaar via de grotere invalswegen. De buurt is gelegen in een rustige woonwijk en staat bekend om haar populaire winkelcentrum, de Hermitagemall, met trendy winkels en eetgelegenheden. Verder zijn er voldoende supermarkten en taxicentrales in de buurt.

Geweldig huis voor grote gezinnen, families, vrienden, collega’s of een ander gezelschap. Vakantiehuis Flores biedt plaats aan maximaal 10 personen en beschikt over 4 slaapkamers die niet onderdoen voor een hotelkamer. Alle kamers zijn ruim van opzet en hebben een eigen badkamer, koelkastje, zithoekje, televisie en alarminstallatie.

Beneden is er een keuken en een ruime eettafel om heerlijk gezamelijk te dineren of te ontbijten. Op het terras zijn verschillende zitjes. Om nog meer te ontspannen hangen er hangmatten of kunt u plaatsnemen op de terrasset op het balkon waar het heerlijk doorwaait.

Voor meer informatie ga naar www.bedandbreakfastflores.com